Valitse osaava putkimies ja LVI-huolto ei enää huoleta!

Putkimiehemme hoitavat myös akuutit putki- tai LVI-ongelmat lyhyellä varoitusajalla. Akuuttia vikaa epäillessäsi, ota yhteyttä mahdollisimman pian. Mahdollisten vuotavien putkien tai hanojen kanssa ei kannata odottaa liian kauan.

Nopea kotimainen putkimies Espoossa

Osaavat putkimiehemme hoitavat helposti pienet putkikorjaukset ja LVI-huoltotyöt, kuten putkien avaamiset. Päätoimialueemme on Espoo, mutta palvelemme myös Lohjan seudulla. Osaava putkimies tietää mitä tekee!

Laatumerkit

Käytämme asennuksissamme laadukkaita, asiantuntevien maahantuojien merkkejä. Käyttämiämme tuotemerkkejä ovat mm. Ahlsell, Onninen, Ido, Oras, Danforss, Rejdesing, Jäspi, Haato, Nibe, Sanka sekä Uponor.

Muista kotitalousvähennys!

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetyn työn kustannuksista voi saada kotitalousvähennyksen, jonka voi vähentää veroista. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on vuodesta 2013 alkaen 2000  vuodessa. Vähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4000  vuodessa.

Katso tarkemmat tiedot täältä!

Valitse osaava putkimies - se luotettava ammattilainen! Toimimme Espoon, Lohjan ja Nummi-Pusulan alueilla. Ota yhteyttä!